Nudimo vam naslednja obrtniška dela:

Krovska dela

  • Streha je zaključni konstrukcijski sklop vsake zgradbe. Njena funkcija je, da zgradbo ščiti pred zunanjimi vremenskimi vplivi, torej padavinami, vetrom in  temperaturnimi vplivi. Uporabniku pa mora zagotavljati tudi toplotno in zvočno ugodje pri bivanju v zgradbi. Streho pogosto imenujejo tudi peta fasada stavbe, zaradi njene vidnosti in izpostavljenosti pa je pomemben tudi njen estetski videz. Pri tem imajo pomembno vlogo oblika strehe, njena velikost, vrsta kritine, barva kritine in način pokrivanja ter prezračevalni sistem. Za zagotavljanje skladnosti omenjenih elementov in dosego čim večje estetskosti pa seveda poglavitno vlogo odigra domišljeno in kakovostno načrtovanje strehe.

 

Slikopleskarska dela

·         Obseg naših storitev zajema vse od enostavnega slikanja sten, stropov, tal, do pleskanja oken, vrat in notranjih ter zunanjih sten in ostalih stvari. Nenehno stremimo k izpopolnjevanju naših storitev in se skušamo čim bolj približati strankam, njihovim specifičnim željam in potrebam. Nudimo vam:

-        notranja slikopleskarska dela

-        zunanja slikopleskarska dela

-        pleskanje fasad

-        pleskanje oken

-        pleskanje vrat

-        pleskanje napuščev

-        beljenje stanovanja

-        ostala slikopleskarska dela

Keramičarska dela

·         Nudimo vam svetovanje in izvedbo keramičarskih del na vašem objektu. Z veseljem bomo tudi vam pomagali do najboljše rešitve.
V podjetju polagamo vse vrste keramičnih in kamnitih ploščic, tako stenskih kot talnih. Keramične ploščice vgrajujemo samo s kvalitetnimi lepili in fugiramo s kvalitetnimi fugirnimi masami, saj je kvaliteta in obstojnost izdelka poleg zadovoljstva stranke za nas izredno pomembna.

 

            Keramika v kopalnici

V vsakem stanovanju in stanovanjski hiši so kopalnice eden redkih prostorov katerih postavitev, izbiro keramičnih ploščic in sanitarne opreme je potrebno temeljito premisliti, saj investicija v izvedbo kopalnice ni majhna. Poleg tega pa se kopalnice ne prenavljajo tako pogosto, zato je pred izvedbo nove kopalnice ali adaptacije obstoječe  potreben temeljit premislek.

V segmentu svetovanja pri izvedbi nove oziroma adaptaciji stare kopalnice, posvetimo veliko pozornosti, saj je naš cilj poleg kvalitetno izvedene kopalnice, zadovoljstvo naših strank.

Parketarska dela

·         V zadnjem času je zaradi velike ponudbe različnih talnih oblog težko najti pravo rešitev. Tu vam na pomoč priskoči naše podjetje svojimi izkušnjami na področju parketarskih del.

 

V podjetju polagamo vse vrste talnih oblog:

 

-          polaganje klasičnega parketa po vaših oblikah in željah

-          polaganje gotovega parketa

-          oljenje parketa

-          poliranje parketa

-          polaganje lamelnega parketa

-          polaganje linoleja

-          polaganje PVC talnih oblog

-          brušenje in lakiranje parketa

 

Ključavničarska in Alu dela

·         Smo specialisti za izvajanje vseh vrst ključavničarskih in alu del. Izdelamo vse,  od enostavnih do zahtevnih izdelkov, po vaših željah.

         Pri uresničitvi vaših želja se vam pred izvedbo posvetimo in svetujemo, saj je zadovoljstvo naročnika za nas pomembno.

 

Mizarska in tesarska dela

·         Naši izvajalci izdelujejo kvalitetno stavbno pohištvo (okna in vrata), stopnice in še marsikaj. Zaupajte nam vaše želje in pomagali vam jih bomo uresničiti.

Stavbno pohištvo naši pogodbeni izvajalci vgrajujejo skladno z veljavnimi standardi, ter s pravilno montažo preprečujejo nastanek toplotnih mostov, ki so posledica nepravilne vgradnje stavbnega pohištva. S kvalitetno montažo si boste zagotovili izboljšano bivanje v vaši hiši ali stanovanju.

Izberi PRAVO, izberi ANRO

Share